Click to listen highlighted text!

Hemgårdsnytt vecka 14

 

Bäste läsare,

Alice här!

Nu när husses version av Hemgårdsnytt sjunger på sista versen tar jag över! Hittills har jag bara fått vara ett dragplåster på Facebook men nu tar jag och styr upp! Så här blir det framöver:

Från april kommer Ingemar, vår nye verksamhetschef, sätta sin prägel även på Hemgårdsnytt!

Självklart det ska det var så, han är chefen och husse är Gammelsmurf och har mycket viktigare saker att ta hand om! Nu ska husse ägna mesta tiden åt mig! Fast jag vet att matte har en massa att-göra-listor som hon tycker kommer först! Men det är ändå jag som bestämmer! Klia! NU! Och en godis också…

Sen tror husse han ska ha en blogg med mig på www.hemgarden.nu!

Det får vi se hur det blir med det! Jag, matte och chefen Ingemar får ha en överläggning så vi återkommer om det! Husse tror att han ska få skriva om precis vad som helst! Som någon sorts kvällstidningskåsör! Så kan vi inte ha det, ska det bli av ska jag, Alice, vara med och styra upp! Godis! NU!

Jag kanske tittar in på Vårmarknaden 1 april! Ses vi där?

Lördag 1 april 10-15 fylls hela huset av Hemgårdshantverk och andras hantverk. Sticklingar och fröer förstås, det är trots allt vårmarknad. Även ett antal lokala författare finns på plats som både säljer sina böcker och intervjuas. Ingemar ger musiksagan ”Äventyr i trädgårdslandet” för valparna. Hemgårdsbakat fika blir det förstås! Cissi har säkert godis till mig. Se mer på www.hemgarden.nu

Jag vägrar kläder och hoppas husse byter in mina onödiga täcken mot en smurf-rock på Klimatlördagen 22 april!

Under Klimatlördagen ordnar Naturskyddsföreningens klädbytardag. Du lämnar in ett plagg, eller fler, för att sedan komma tillbaka efter att ha fikat i vårt kafé för att plocka på dig lika många plagg du lämnat. Husse kallar det cirkulärt, jag kallar det smart tänkt!

Dansens dag 29 april är Hemgården med på förstås, var det än blir!

Husse säger att tuffa grabbar dansar inte, matte säger att hon dansade med honom år 2000 på Sand´s! Matte har även sett honom dansa med en gravid drottning på Saga-teaterns scen! Jag är klipsk men fattar ingenting just nu!

Jag får inte vara med men alla SKA se ”Algots – i nöd och lust”

Se mer HÄR Missa inte Quizz-Time heller med Tina och Peder

Res med min matte till Louisiana 16 maj!

Husse och jag ska ha en dag för oss själva! Därför säger husse att istället för att skaffa tantvakt så får matte åka med sjuhärads konstkännare Bengt Göran Johansson till Louisiana och se på målningar!

Nästa vecka, v14, är kaféet öppet må-on 10-18 och stängt to-fr

Kontoret är öppet ti 10-12 övrig tid på mail: un.ne1701661002dragm1701661002eh@of1701661002ni1701661002 eller telefon 033-416044

Nu Ingemar lämnar jag, Alice, över tangentbordet till dig!

Vi syns och hörs på något sätt i framtiden! Ha ett gott liv till dess!

Alice den allsmäktige

Janne Nolin, Gammelsmurf

un.ne1701661002dragm1701661002eh@en1701661002naj1701661002 0722-180155

Träffar: 17

Click to listen highlighted text!