Arbets- och kompisgrupper/Volontärer

Program

Arbetsgruppen Flitiga vänner tillverkar handarbeten, hemslöjd, träarbeten m m för försäljning på Hemgårdens marknader, vilken är en viktig inkomstkälla för Hemgården. Till de mer etablerade grupperna hör bland annat Flitiga vänner och m.fl.
Hemgården har också ett antal olika sorters kompisgrupper som bygger på deltagare som besitter tillräckligt med kunskap för att kunna arbeta på egen hand och utan lärare.

Vi har även Syhjälpen och volontärer som tillverkar allehanda hantverk och handarbeten som man kan köpa till väldigt bra priser.

Volontärarbete

Du behövs också!
I vår förening Hemgården kan du bli en resurs och medhjälpare. Det finns volontärer som hjälper till i Hemgårdens café, vid olika arrangemang, En del är med i Julmarknadsgruppen med planering under året.

Vi har också en grupp där alla är volontärer som arbetar med ljus- och ljud under olika typer av evenemang. Fler deltagare i gruppen är varmt välkomna så hör av dig genom att ringa eller mejla oss på info@hemgarden.nu

I alla olika områden och grupper så behöver vi bli fler så ta gärna kontakt med Hemgårdens personal om du är intresserad av att bli med i Hemgårdsgemenskapen.

Träffar: 127

%d bloggare gillar detta: