Click to listen highlighted text!

Kurser

Välkommen till kurs på Hemgården!

Cirklar och kurser är en gammal fin svensk form för att lära och ha roligt tillsammans med andra. Visste du att det finns ca 200 000 ideella föreningar i Sverige? Vi inom Hemgården har sedan länge en hel mängd kurser att bjuda på och i denna del av vår verksamhet samarbetar vi mycket nära NBV som står för Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet.

En förutsättning för att delta i Hemgårdens kursutbud är att man är medlem. Ett medlemskap kostar 200 kr per kalenderår från det år man fyller 19 år. Som medlem erhåller du även specialpriser på många av Hemgårdens arrangemang och vi kommer även att ha arrangemang enbart för medlemmar. Som medlem kan du inte bara anmäla dig till Hemgårdens kurser utan även till särskilda aktiviteter exklusivt för medlemmar.

Föreningslivet har en viktig funktion i samhället och för många individer. Tack för att du vill vara med och stödja Hemgårdens verksamhet genom ditt medlemskap!

mångfald är berikande!

Hos oss finner du olika slags kurser & cirklar. Är det något du saknar och som du gärna vill göra, så hör av dig. Vi kan ofta starta aktiviteter som våra medlemmar har idéer och uppslag till. Kanske du är redo att starta en gene kurs i något du tycker vi saknar? De flesta aktiviteter sker inom Hemgårdshuset vid Södra Torget. Där har du också vårt mysiga Café Hemgården, som har ett lättare utbud med mycket hembakat och som är extra öppet för våra kursdeltagare.

Det är inte så mycket att fundera på, inte sant? Sätt kurs mot Hemgården!

Allmänna villkor

Matlagning 

Teater

Sång

Musik

Dans

Silversmide

Språk

Målarskola

Bridge

Skrivarkurs (Paus t.v.)

Sidan uppdaterad 2024/03/19

Besök: 5395

Click to listen highlighted text!