Click to listen highlighted text!

Nu har vi passerat 1000-gränsen!

I onsdags hände något fantastiskt för oss på Facebook, nämligen att vi passerade 1000 stycken gilla-markeringar. I jämförelse med andra föreningar m.m. så är det faktiskt ganska anmärkningsvärt. Som exempel:

  • Borås Stad – 2232 stycken.
  • Borås Djurpark AB – 1215 stycken.
  • Högskolan i Borås, biblioteket – 164 stycken.

I skrivande stund är det faktiskt 1002 stycken som gillar oss på Facebook, vilket ju är otroligt bra när det gäller en ideell förening som oss. Men tack vare alla våra verksamheter, kurser och evenemang har vi verkligen nått ut till både gammal och ung och vi fortsätter att växa och sträva mot nya mål, fler gilla-markeringar och att kunna brodera ut vår repertoar ännu mer! Om vi alla hjälps åt att sprida ordet om vilken enastående verksamheten som Föreningen Hemgården – fritidsgårdarnas urmoder – har, kanske vi rentav når 2000 stycken gilla-markeringar på Facebook, snabbare än vi kan tro. Med andra ord, GILLA – DELA – TIPSA och för all del, välkommen in för att se om vi kanske har något för just dig. Om så inte är fallet, ge oss gärna önskemål eller starta rentav en egen kurs i något som du håller varmt om hjärtat.

Men nu undrar alla förstås, vem var det som blev nummer 1000?

Med både pukor och trumpeter firar vi att ingen mindre än Fredrik Berg i onsdags klickade in på vår Facebooksida, och vi tackar så mycket! Fredrik spelar som trubadur och tolkar mycket av Bellman, och ihop med sitt band har han spelat på flertalet ställen i Borås. Han har också spelat in en skiva, “Angående Fredrik Bergs tolkning av Carl Michael Bellman”, vilket uppmärksammades i media. Han har även spelat på Fänneslunda Visfestival som i år pågår mellan 5 och 6 juli och det är nu femte året som festivalen går av stapeln. Boråsprofilen Henry Augustsson står detta år som konferencier och här har vi letat fram ett klipp från förra årets festival, där Fredrik framför Fredmans Epistel nr. 63:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mwzCx-VXA0I]

Stort tack Fredrik, hoppas du kommer trivas i vårt sällskap!

Träffar: 3

2 reaktioner till “Nu har vi passerat 1000-gränsen!”

Kommentarer är stängda.

Click to listen highlighted text!