Ansök om medlemskap


En förutsättning för att delta i Hemgårdens kursutbud är att man är medlem.
Ett medlemskap kostar 200 kr (fr. o. m. 7/11 -17) och som medlem får du vid vissa tillfällen speciella erbjudanden i form av t. ex. rabatt på vissa av våra arrangemang. Förutom kurser och cirklar kommer vi att ha en mängd event över året såsom föreläsningar, teater, konserter, modevisningar etc. Dessutom hjälper du oss att utveckla vår verksamhet så att vi kan fortsätta vara en fritidsgård för alla åldrar.

Som förmåner kan bland annat nämnas att du som stödjande medlem kan vara med i vår Line Dance-grupp, om du behöver laga eller korrigera textilier kan du besöka vår Syhjälpen. Du har dessutom rabatt hos både Wahlströms Konst och Panduro i Borås.

Hemgården Borås framsida frontsida mot busstorget

Som medlem har du också rätt att lägga fram förslag till styrelsen, något vi gärna vill att du gör. Det är viktigt med tankar och synpunkter från medlemmarna, det är din möjlighet att påverka verksamheten!

Det är enkelt att bli medlem i Föreningen Hemgården! Ett medlemskap gäller för ett kalenderår och du kan ansöka genom att fylla i nedanstående formulär.

Du kan också ansöka om medlemskap genom att besöka vår reception eller ta kontakt med oss via mejl un.ne1675750146dragm1675750146eh@of1675750146ni1675750146 eller via telefon 033-41 60 44. Mer ingående information om medlemskap finner du i våra stadgar.

Varmt välkommen som medlem!


Följ Föreningen Hemgården på Facebook

Träffar: 774

%d bloggare gillar detta: