Click to listen highlighted text!

Ansök om medlemskap


En förutsättning för att delta i Hemgårdens kursutbud är att man är medlem.
Ett medlemskap kostar 200 kr (fr. o. m. 7/11 -17) och som medlem får du vid vissa tillfällen speciella erbjudanden i form av t. ex. rabatt på vissa av våra arrangemang. Förutom kurser och cirklar kommer vi att ha en mängd event över året såsom föreläsningar, teater, konserter, modevisningar etc. Dessutom hjälper du oss att utveckla vår verksamhet så att vi kan fortsätta vara en fritidsgård för alla åldrar. Att döma av recensioner från Google är det många som är väldigt nöjda med oss och vår verksamhet. Välkommen att lämna en recension du också!

Underbart ställe som har massor att erbjuda och man känner sig alltid välkommen.

Som förmåner kan bland annat nämnas att du som stödjande medlem kan vara med i vår Line Dance-grupp, om du behöver laga eller korrigera textilier kan du besöka vår Syhjälpen. Du har dessutom rabatt hos Panduro i Borås.

Ett underbart kulturhus, som har ett stort utbud av aktiviteter samt personal med hjärtat på rätt ställe ❤️!

Som medlem har du också rätt att lägga fram förslag till styrelsen, något vi gärna vill att du gör. Det är viktigt med tankar och synpunkter från medlemmarna, det är din möjlighet att påverka verksamheten!
Använd även gärna vår digitala Förslagslåda och glöm inte att du också kan prenumerera på Hemgårdsnytt med det senaste från oss.

En plats för alla åldrar att mötas och utvecklas i sina respektive intresseområden.
Måste upplevas… 😃

Nu kan du få hjälp med enklare syarbeten, uppläggning av kläder, gardiner, byte av blixtlås i byxor m.m. för en billig peng som går till föreningen. Tisdagar kl 10.00-12.00 finns Zlata oftast på plats. Prata med personalen i Café Hemgården och för mer information, mejla oss eller ring oss på 033-41 60 44.

Det är enkelt att bli medlem i Föreningen Hemgården! Ett medlemskap gäller för ett kalenderår och du kan ansöka genom att fylla i nedanstående formulär.

Du kan också ansöka om medlemskap genom att besöka vår reception eller ta kontakt med oss via mejl un.ne1716470721dragm1716470721eh@of1716470721ni1716470721 eller via telefon 033-41 60 44. Mer ingående information om medlemskap finner du i våra stadgar.

Varmt välkommen som medlem!


Sidan uppdaterad 2023/05/09

Visningar: 1194

Click to listen highlighted text!