Click to listen highlighted text!

Aktiviteter i vårt café

Det händer alltid något på Hemgården i Borås!

Förutom att vi har allehanda typer av kurser och många evenemang och aktiviteter utöver året har vi också…

språkcafé – kulturers centrum

Till vårt populära (mest välbesökt i Borås?) språkcafé kommer hela världen! En gång i veckan samlas vi, ungefär ett tjugotal personer, kanske under en fika, och pratar om vad vi känner är aktuellt i våra  liv just nu. Utan läxor, grammatik eller teman umgås vi på ett lättsamt sätt och lär oss vanlig konversationssvenska. Kultur när den är som bäst, skulle vi vilja påstå!
Torsdagar kl 17.00-19.00 ses vi!

Handmade CaféModellbil på Hemgårdens handmade café

Onsdagar 16.00-18.00
Ta med ditt eget hantverk/projekt, stickning, virkning.
Vi arbetar, fikar, pratar och njuter av en inspirerande stund tillsammans!
Välkomna!

hemgårdsboden

En viktig och traditionell inkomstkälla till vår verksamhet är vår Hemgårdsboden där det säljs olika typer av hemslöjd och äkta hantverk av olika typ, färg och stil. Läs mer om detta här.

teknikcafé

Har du svårt att förstå hur man gör vissa saker på din mobiltelefon, padda eller bärbara dator? Kom då in till oss så ska vi hjälpas åt att lösa ditt problem. Vi är inte experter men med gemensam insats brukar vi kunna fixa det mesta.
Måndagar kl 11.00-12.00 är vi på plats!

lekskåpet

För de lite yngre besökarna finns ett litet skåp fyllt av leksaker av olika typer som lätt får tiden att gå lite snabbare.

syhjälpen

För medlemmar i föreningen Hemgården får du inte bara billigare pris på evenemang, resor och rabatt hos vissa av våra samarbetspartners, du får också hjälp när det gäller korrigering och justering av textilier. Allt för en billig penning som går direkt till vår förening och du gör en insats för att bredda kulturutbudet i Borås!


Sidan uppdaterad 2024/02/15

Visningar: 847

Click to listen highlighted text!