Click to listen highlighted text!

Café Hemgården

Välkommen till Café hemgården

Vårt mysiga lilla café i centrala Borås är i mångas ögon en ögonsten och oas i tillvaron. Den perfekta mötesplatsen kursdeltagare eller goda vänner emellan, eller som en paus mellan ärendena när man är på språng. För den som söker lugnet då det ska pluggas inför tentamen passar Café Hemgårdens lugna atmosfär  många gånger alldeles utmärkt. Vi hoppas också att framöver kunna anordna brädspelskvällar och kvällar för sällskapsspel.
Det finns alltid tid och plats för en gofika på Café Hemgården!

traditionell och enligt gammalt recept Hemgårdsbullen på Café Hemgården i Borås

inne eller ute?

När vädret tillåter kan man sätta sig tillrätta på någon av våra uteserveringar. Antingen på vår mysiga innergård eller om man vill ha lite mer koll på läget, på uteserveringen mot Åsbogatan och Södra Torget.

enkelt och till bra pris

Vårt café erbjuder hembakat i form av kakor, bakelser och smörgåsar. För att inte tala om den så fantastiskt goda Hemgårdsbullen! Emellanåt gör vi även matpajer och säsongsvis har vi även glass och våfflor med grädde och sylt.

evenemang på lilla scenen

Säsongsvis har vi även olika typer av evenemang, antingen på vår härliga innergård men också på vår lilla scen som är i anslutning till caféet. Ofta är det livemusik, kanske en duo eller trubadur, men vi har även berättarcaféer, författarsamtal, föredrag och annan underhållning att bjuda på mellan kakbitarna. Den lilla scenen är ett utmärkt tillfälle för blivande stjärnor att synas på. Om du känner dig manad kontaktar du oss lättast via e-post. Om övriga aktiviteter och evenemang som händer i caféet kan du läsa mer om här.

Varmt välkommen till mysiga Café Hemgården i hjärtat av Borås!


Sidan uppdaterades 2024/04/17

Visningar: 525

Click to listen highlighted text!