Click to listen highlighted text!

Hemgårdsnytt vecka 20

Bäste läsare,

Var måndag 9 maj årets viktigaste kväll? Njaa…

Det kanske är att ta i, men var du där fick du veta vad vi gjorde 2021! var du inte där kan du läsa på https://www.hemgarden.nu/verksamhetsberattelser/ så kommer du ikapp. Vi gick med ca 66.000:- i förlust vilket inte är så konstigt med coviden över oss. Trots det har vi en mycket god ekonomi. Två trotjänare valdes in i styrelsen, Hilkka som är vår ideellt arbetande klippa i kafét och så fort det är något arrangemang är hon där och häller upp kaffe. Ingela som arbetat på vårt kontor, och troligen kan alla våra medlemmar vid namn, gick i pension i april. Nu fortsätter hon sitt Hemgårdsarbete i vår styrelse.

Att lyssna är det nya läsa… så lyssna 17 maj 18.00 i vårt kafé

Så därför kommer Hemgårdens skrivarcirkel ge dig möjlighet att lyssna på deras skrivna berättelser denna kväll. För att spetsa till det hela kommer DuoJa, dvs Jessica Djupbäck och Anders Gustafsson, förgylla kvällen med både sång och musik. Kostar det något? Ja, det du spenderar i vårt för kvällen öppna kafé som är fyllt med Hemgårdsbakat.

Bussen har snart gått till Karlstad, men en ny väntar på avgång…

Den avgår 11 augusti till Unos djur via Vänga kvarn till Grovare. Vem bor väl där? Marie Arturén som bara väntar och längtar efter att få servera oss hemlagad lunch och hemlagad underhållning, kan det bli en bättre dag? Tveksamt!

The band you know” lär du känna tisdag 12 juli på vår Innergård…

Om du inte känner bandet kanske du känner personerna som gör bandet? Boel Pettersson, sång, Jan Berg, gitarr, Börje Rydström, sologitarr, Claes Öhrn, basgitarr, Peter Wahlström, saxofon, Sune Strand, keyboard, Peder Persson, trummor. Tillsammans med dem får vi en härlig kväll med medhavd mat och dryck under bar himmel på vår innergård. Biljetter ordnar du enklast på https://kulturbiljetter.se där du söker på Hemgården. Då vår du även upp alla andra arrangemang vi har där.

I Hemgårdspodden denna vecka Maria Lindgren (SD)!

Bertil har som vanligt med Marie i vår alldeles egna podd där du återigen får höra en kvinna som är politiker komma till tals, både om sig själv och sin politik https://play.acast.com/s/hemgardspodden

Torsdag 19 maj blir det både sol och våfflor igen mellan 11-14!

Denna vecka fick vi för första gången ställa in våffelgräddningen. Inte för att det arrangerades ett mindre bokbål i vår närhet utan på grund av personalbrist. Lika bra var nog det då våra förståndiga besökare i hög grad verkade stanna hemma. Men nu är både vi och vädret på gång igen!

Vad vore en fantastisk innergård utan en fantastisk Vårkonsert!

Ja, helt enkelt en innergård men i vårt fall möblerat och med möjlighet att få en god kopp bryggkaffe med Hemgårdsbakat fika till MEN nu kryddar vi till det med…

Vårkonsert måndag 23 maj 16.30 med kören Ladies voice, kom vet ja!

För det är väl så att att ju fler vi är tillsammans ju gladare vi bli. Det är vad jag hört i alla fall, så med er hjälp får vi se om det stämmer!

Verksamhetsledare Hemgården Janne NolinJanne Nolin,

verksamhetschef Hemgården

un.ne1701658436dragm1701658436eh@en1701658436naj1701658436 0722-180155

Träffar: 30

Click to listen highlighted text!