Click to listen highlighted text!

Hemgårdsnytt vecka 38

Bäste läsare,

Medlemskvällen i måndags blev en….

I mina ögon en succé!  Inte för att jag fick stå litegrann i centrum, där överglänstes jag av Monica Larsson, Tina, Bertil, Katarina och framförallt DuoJa! DuoJa bjöd på en härlig blandning av musik, till och med en sång till sin blivande hustru på en av duons bröllop, bara en sån sak! Katarina Roos drog upp hela salongen i en Zumba som avslutning också. Det sattes upp samma dag som en kurs också, så in och anmäl er! Vi presenterade även en ny bussresa…

Ryttmästarbostället 25 oktober…

När den bussresan presenterades var det ett flertal i publiken som hade varit där både 1, 2 och 3 gånger och tyckte det var helt fantastiskt! Sju stycken anmälde sig på stående fot, vill även du vara med ring på 033-416044 eller    Läs mer om evenemanget  och boka den vägen redan nu.

Missa nu inte Lars Classons humorföreläsning 21 september!

Kan en föreläsning om psykisk ohälsa göras med humor? Heter man Lars Classon och är uppvuxen bakom scenen som son till Krister i ”Stefan och Krister” och brottats med psykisk ohälsa under många år kan man det.

En försmak får du på https://youtu.be/-kXfFBzXzsQ  ”Kan det inte bara vara enkelt?” ges 21 sep på Hemgården.  Boka på 033 416044 https://kulturbiljetter.se/evenemang/5679/kan-det-inte-bara-vara-enkelt

En brasiliansk afton presenterade vi också…

4 november sker det tillsammans med Caramatu och, influgen samma dag direkt från Brasilien, Jabu  Morales. Se klipp https://youtu.be/SNX1l6-r2b0 och även på https://youtu.be/FKz3w42Lsvw eventuellt blir det en dansintro också. Däremot är vi inte riktigt klara med om det blir en ”picknick-kväll” där ni kan ta med egen mat och dryck eller om vi ska prioritera bordsfria dansvänliga ytor. Säkra en plats, eller ha en åsikt om picknick eller inte, maila mig enlig nedan.

Birgittas berättarkafé 20 september 14.00 med Krister Persson

Mångårig BT-reporter och numera broderare som ställt ut på Liljevalchs. Att veckans tema är ”Att bryta mönstret” känns ganska givet, eller hur? Birgitta Fernström leder och ger den som vill möjlighet att dela sin berättelse.

Så är det dags för det Alice kallar repriser…

För er som inte var med på medlemskvällen, eller inte ser Hemgårdens inlägg på Facebook, så är Alice min dvärgschnauzer som har bestämda åsikter om husses inlägg och hur han skriver Hemgårdsnytt.

The Band you know, blir det en repris?

Tror inte det! När de spelade på vår innergård i juli försökte publiken dansa på våra kullerstenar. Med lite god vilja gick det bra, eller åtminstone sådär. Den här gången, 29 oktober och inomhus i vår Allégård, är golvet mer dansant. Bandet består som alltid av Boel, sång, Jan, gitarr, Börje, sologitarr, Claes, basgitarr, Peter, saxofon, Sune, keyboard, Peder, trummor. Med covers från 60-, 70-, och 80-tals ikoner blir alla som var unga då det igen denna kväll! Btw så var Peder ordförande på Hemgården 2010 och medskyldig till min anställning här…      Läs mer om evenemanget och boka där, eller ring 033-416044

Teatersport som Picknick-kväll 14 oktober

Tina Rehn Wikström och Monica Larsson är tävlingsledare och för två lag som kämpar om den stora pokalen medans ni njuter av kampen och medhavd mat och dryck Läs mer om evenemanget samt boka även där med ett kungligt klick!

Quizz-kväll och Picknick med Tina och Peder 18 november?

Läs mer och köp biljetter här:   fre 18 nov 2022 kl 18.30

Språk-kaféet fortsätter torsdag 17-19.  Även om Borås stad inte längre vill stötta vårt Språk-kafé fortsätter vi bjuda på kaffe, kolakaka och trevlig samvaro!

Våffelsäsongen går mot sitt slut! Två torsdagar återstår, 22 och 29 september sedan är det slut för i år!

Vi bryr oss och vi hörs!Verksamhetsledare Hemgården Janne Nolin

Janne Nolin,

verksamhetschef Hemgården

un.ne1721536776dragm1721536776eh@en1721536776naj1721536776 0722-180155

Visningar: 17

Click to listen highlighted text!