Click to listen highlighted text!

Hemgårdsnytt vecka 45

Vill du ha Hemgårdsnytt som veckobrev via e-post? Klicka här.

Bäste läsare,

Prenumerera på Hemgårdsnytt!

Då kommer den i din mail-box så du inte missar något som händer hos oss! Klicka här eller gå in på www.hemgarden.nu/nyhetsbrev och anmäl dig.

Nytt avsnitt av Podden!

Denna gång med Olof Falk och Tina Rehn Wikström. Givetvis är det Monica Larsson och Bertil Ekelin som håller ihop samtalet, hur skulle det annars vara? Vad det handlar om får ni höra om ni klickar här! Eller så går ni in på vår hemsida www.hemgarden.nu Jag tror det handlar om halloween 2023!

8 nov kommer Lena Poggi på författarsamtal till kaféet!

Som vanligt är det allas vår Monica Larsson som möter henne i samtal om ”Sorg, kärlek och språk” 14.00 börjar det och om du kommer en stund innan så hinner du med att fika först.

10 nov 18.00 är det berättarkväll med musikunderhållning av DuoJa!

Hemgårdens skrivarcirkel, under ledning av Yvonne Granqvist, medverkar med nyskrivna texter. Jessica Djupbäck och Anders Gustafson, tillsammans blir de DuoJa, står för sång och musik. Kaféet är givetvis öppet då det är där det sker!

12 nov 10-15 Frimärkets dag i Allégården

Det är inte vårt arrangemang men det är vårt hus! Borås Filateli och frimärksungdom erbjuder värdering av frimärken så om du tror att du sitter på en raritet kan du få det bekräftat! De har även försäljning och utställning.

21 nov blir det ”Vintershow” 18.00!

Det blir Hemgårdstrevligt med Monica Larsson och Tina Rehn Wikström som kommer presentera ett potpurri av vad som sker på Hemgården: Körer ledda av Katarina Dahlberg, danser som leds av Berit och Katarina Roos, Linedance med Ingela Johansson. Inte minst kommer DuoJa, det vill säga Jessica Djupbäck och Anders Gustafsson, att spela och sjunga, så även Ingemar Augustsson! Biljetter köper du här!  och Hemgarden.nu

1:a advent, i år fredag-söndag 25-27 november, är det julmarknad!

Det är sedan gammalt! Men det blir nyheter också. Det ryktas även att Chokladhjulet kommer tillbaka! Utomhus! Fler tält ska köpas in så vi kan använda innergården ännu mer! Det blir som vanligt även barnteater…

”Julens hjältar” är årets julmarknadsbarnteater!

Vem har inte skrivit och regisserat den? Givetvis Monica Larsson! Vem annars? En drös av våra vuxna skådespelare är på scen tillsammans med ett par barnveteraner. Se mer på hemgarden.nu. Klicka HÄR för att veta mer och köpa biljetter eller gå in på www.hemgarden.nu eller vårt kontor

Frivilligdagen 5 december!

Uppmärksammar vi tillsammans med Västra Götalands Regionen och Social ekonomi Sjuhärad. Dagen har funnits länge men detta är första gången vi lyfter fram den. Vi bjuder in fem representanter från olika organisationer som berättar om vikten och glädjen i frivilligarbete. Mer info kommer! Visst ska vi även fika, förhoppningsvis tårta! Skriv in datumet i kalendern, start 17.30.

Vill du bli processledare inom Överenskommelsen Borås?

Du kan läsa mer om det på www.hemgarden.nu eller klicka HÄR! Blir det du som blir anställd kommer Hemgården administrera anställningen och du utgår härifrån men representerar de idéburna organisatorerna i Borås i stort.

Kaféet är öppet mån-tor 10-18 fre 10-15 som vanligt.

Kontoret når ni enklast på mail: un.ne1713078827dragm1713078827eh@of1713078827ni1713078827  eller tel 033-416044 det är även öppet för besök tisdagar och torsdagar 10-12

Vi bryr oss och vi hörs!Verksamhetsledare Hemgården Janne Nolin

Janne Nolin, verksamhetschef Hemgården

Besök: 20

Click to listen highlighted text!