Click to listen highlighted text!

Stöd vår verksamhet!

Vill du vara med och stödja vår fantastiska förening?

Det finns många sätt att stödja vår föreningen och därmed också ett absolut kulturcentrum i hjärtat av Borås där många generationer genom åren har samlats och glatts tillsammans.

  • Volontärskap – Som ideell arbetskraft stödjer du inte bara kulturlivet utan du får också nya erfarenheter och en chans att bredda ditt kontaktnät.
  • Förslagslådan – Har du tips, idéer och åsikter? Låt oss höra dem så att vi förbättra vår verksamhet!
  • Samarbete – Genom vår verksamhet, vårt nätverk och i våra lokaler mitt i staden finns det många chanser att bredda sitt nätverk och bygga nya broar mellan både individer och organisationer.
  • Flitiga Vänner är en grupp som arbetar ideellt under hela året med hantverk av olika slag som sedan säljs i Hemgårdsboden, på våra marknader och i Café Hemgården. Mycket arbete ligger bakom alla fina alster som tillverkas och gruppen bidrar på detta vis till föreningen Hemgården.

Föreningen Hemgården är alltid öppen för nya projekt, idéer, tillställningar och samarbeten. Vi samarbetar idag med många stora aktörer inom Borås stad och dess kulturliv men också för att motverka ofrivillig ensamhet, bland annat genom projektet Tillgänglig Fritid För Alla.


Sidan uppdaterades: 2023/08/02

Träffar: 336

Click to listen highlighted text!