Click to listen highlighted text!

Samarbete är nyckeln

inled samarbete med hemgården

Det finns många sätt att stödja vår föreningen som är ett absolut kulturcentrum i hjärtat av Borås där många generationer genom åren har samlats och glatts tillsammans.

Samarbete på kulturcentrum Hemgården i Borås

  • Volontärskap – Som ideell arbetskraft stödjer du inte bara kulturlivet utan du får också nya erfarenheter och en chans att bredda ditt kontaktnät.
  • Förslagslådan – Har du tips, idéer och åsikter? Låt oss höra dem så att vi förbättra vår verksamhet!
  • Samarbete – Genom vår verksamhet, vårt nätverk och i våra lokaler mitt i staden finns det många chanser att bredda sitt nätverk och bygga nya broar mellan både individer och organisationer.
  • Överenskommelsen – Hur blir människor engagerade i samhället? Borås Stad (kommunen) och De Idéburnas organisationer i Borås har som mål att kunna utveckla och fördjupa sitt samarbete och det hoppas vi kunna göra med Överenskommelsen. Samverkan mellan den offentliga sektorn och det civila samhället är viktigt och tillsammans kan vi driva utvecklingen av ett hållbart Borås.
  • Flitiga Vänner är en grupp som arbetar ideellt under hela året med hantverk av olika slag som sedan säljs i Hemgårdsboden, på våra marknader och i Café Hemgården. Mycket arbete ligger bakom alla fina alster som tillverkas och gruppen bidrar på detta vis till föreningen Hemgården och dess verksamhet.

Föreningen Hemgården är alltid öppen för nya projekt, idéer, tillställningar och samarbeten. Vi samarbetar idag med många stora aktörer inom Borås stad och dess kulturliv men också för att motverka ofrivillig ensamhet, bland annat genom projektet Tillgänglig Fritid För Alla.

Idéer? Tankar? Förslag? Kontakta oss!


Sidan uppdaterades: 2024/02/05

Visningar: 396

Click to listen highlighted text!