Click to listen highlighted text!

Hemgårdsnytt vecka 51

Bäste läsare,

Sista dagen vi håller öppet i år är 16 december!

Sedan öppnar vi igen måndag 9 januari 2023 10.00!

Men glöm inte Gemensam Jul på Julafton och Juldag!

Det är inte Hemgården som arrangerar men vi är glada att vi under många år har kunnat stötta dessa dagar av gemenskap som SSU anordnar i Allégården. Ingen ska sitta ensam i jul! Julafton och Juldag 10-22 kommer ni in i vår värme!

Blir det något Hemgårdsnytt under tiden det är stängt?

Alice har gett mig tillstånd att ge ut några Hemgårdsnytt under mellandagarna! Mitt tips är att det blir en återblick om året som varit och lite framåtblick. Oklart när de publiceras då jag också tänker vara lite ledig, men gå in och anmäl dig HÄR! så kommer de i din digitala brevlåda när de kommer.

Veckans Podd-gäst är Bengt Conradsson som pratar om sin bok!

Men även om hur han hämmades att skriva under sin skolgång. Ett stort antal av hans bok såldes under vår julmarknad och den fortsätter säljas i vårt kafé. På ett lättsamt sätt återger Bengt de första 300 åren av Borås stads historia i boken. Nu tas den upp i veckans podd som du hittar HÄR!

Vill du ge bort Bengts Borås-bok i julklapp?

Vi har stängt över helgerna men klart vi ska lösa julklappen för dig ändå. Du ringer Bengt direkt på 0708-691880 så löser ni det. Givetvis kan du ge bort den till dig själv också! Priset är 200:- varav 40:- tillfaller Hemgården

Algots, vår efterlängtade och efterfrågade pjäs, sedan 2020!

I år kommer vi berätta en del av Borås textila historia i form av pjäsen ”Algots” i detta hus. Den har premiär 2 juni och spelas ytterligare 14 gånger fram till midsommarveckan. Biljetter kan du försäkra dig om redan nu genom att klicka HÄR! Tro mig, det kommer bli fullsatta föreställningar då många frågar efter denna pjäs som ursprungligen skulle haft premiär 2020! Men ni kommer ihåg vad som hände det året?

Det blir musik i vår med Johanna Lillvik!

Med en söndagskonsert 26 februari 16.00 förtrollar Blues Escape och Johanna oss som bara de kan! Hur bra kan inte en söndag vara? Biljetter ordnar du genom att klicka HÄR! På nya året kan du även köpa på vårt kontor förstås.

Och mer musik med bandet du vet! The band you know!

De kommer 18 mars och du kan du ta med både vin och pizza eller cola och burgare till Allégården att ladda med innan du shakar loss! Biljetter köper du genom att klicka HÄR! nu när vi har stängt över helgerna.

Glöm inte att bli medlem och träffa Ingemar 19 januari!

Det kostar 200:- och du blir det genom vår hemsida. Monica Larsson och Tina Rehn Wikström håller i kvällen, det garanterar riktig Hemgårdskänsla. Ingemar Augustsson, vår nye biträdande verksamhetschef och under året tillträdande verksamhetschef, kommer att presentera sig själv och visa att han kan både sjunga och steppa. Det kommer bli en härlig afton så missa inte det! Sedan är du medlem hela 2023 och får speciella medlemsförmåner.

Snart är Södra Torgets ombyggnad klar!

Så när våren kommer kan vi äntligen inviga vår nya uteplats som vi ursprungligen trodde skulle invigas till årets midsommar. Sedan trodde vi att vi skulle kunna inviga den tidig höst! Men så blev det inte. Men nu garanterar vi en invigning i vår, de nya utemöblerna står och väntar på att ta uteplatsen i besittning.

Ha nu ett riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi på ett mycket spännande 2023!

Vi bryr oss och vi hörs!Verksamhetsledare Hemgården Janne Nolin

Janne Nolin, verksamhetschef Hemgården

un.ne1721860106dragm1721860106eh@en1721860106naj1721860106 0722-180155

Visningar: 40

Click to listen highlighted text!